Rólunk

Először is engedje meg, hogy megköszönjük bizalmát, amiért ellátogatott weboldalunkra és megadta annak a lehetőségét, hogy hamarosan önt is az elégedett ügyfeleink táborában köszönthessük!

Ha ön ezeket a sorokat olvassa jó helyen jár, megtalálta Budapesten a legjobb segítséget gépészeti problémájára. Kollégáink több éves szakmai tapasztalata, a friss ismereti anyagokkal ötvözve, olyan azonnali segítséget nyújtunk önnek víz-gáz – fűtésszerelésben javításban új hálózat kiépítésben, ami a XXI. században igazán elvárható.

Ön fontos nekünk, ezért ismerkedjen meg velünk, olvasson rólunk a facebook közösségben vagy a jószaki táborában, így megismerheti  közösségek véleményét is.( A like és a likok száma, azt hiszem magáért beszél, és egy amolyan digitális elismerésnek felel meg.)

Fő profiljaink:

Víz-gáz- és fűtésszerelés, Fürdőszoba felújítás, Fűtés korszerűsítés, Fűtés és vízvezetékek javítása, Padló és falfűtés kiépítése, Tanácsadás, Anyagbeszerzés.

Az általunk használt technológiák a legmodernebb anyagokat tartalmazzák, de a régi ólom vezeték forrasztástól sem ijedünk meg. A legmodernebb anyagok felhasználása növeli a biztonságot, tartósságot, és megfelel a mai szabványoknak.

Az új vezetékek kiépítésénél a műanyag ötrétegű csövek gyors, pontos, tartós és biztonságos kiépítésénél a rems press gépünket használjuk az idomok préseléséhez.

A réz gázvezetékek kiépítésénél is ez a technológia elfogadott a gázművek részéről is.

Állunk rendelkezésére Budapest egész területén (I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII. kerület) és 30 km -s körzetében.

Ingyenes kiszállás  I-IV-V-VI-VII-VIII-X-XIII-XIV. kerületbe. 
A további kerületekbe a kiszállási díj: Netto: 2-3000 ft +27% áfa kerületekben!

Kérjen árajánlatot sms-ben,  iMessage üzenetben, viber okostelefon alkalmazással,vagy email-ben.

HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG VÁRJUK HÍVÁSÁT:  8:00-19:00 óráig

Email: vizgasszer6ker@gmail.com 

061-444-9010

Készítette: OpenCart Magyarország
VGF-DR WORKS Kft © 2019